0 item(s)

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: website/index.php

Line Number: 27

>

Open huis Blom Opmeer en lancering Steigermover

Wat Blom Opmeer doet? ‘Iets met staal’, zou menigeen antwoorden. Maar het innovatieve bedrijf doet veel meer dan dat! Voor vrijwel elk probleem waar een machine voor nodig is of een aanpassing hierop, heeft Blom Opmeer een oplossing. Eigenaar Johan Blom heeft al diverse producten uitgevonden, die het werken stukken makkelijker maken!

 20 jaar geleden werd Blom Opmeer opgericht door Johan Blom. Toen begonnen als klein bedrijf in Spanbroek en uitgegroeid tot één van de toonaangevendste bedrijven in Nederland op het gebied van de constructie- apparatenbouw. CNC draaien, frezen en zetwerk; het behoort allemaal tot de diensten van het bedrijf, waar uiteraard een stuk service en onderhoud bij horen. Ook verricht Blom Opmeer keuringen, zoals gereedschaps- en machinekeuringen. Maar, het meest bijzondere is toch wel de innovatieve engineering. Voor menig probleem heeft Johan een geweldige ‘uitvinding’ gedaan, waar de klant keer op keer mee verrast en geholpen word. Veel van zijn uitvindingen zijn niet op één klant gericht, maar breed inzetbaar. 

Lancering Steigermover

Speciaal voor het jubileum hield Blom Opmeer eind november open dagen. De eerste dag was voor klanten en relaties, terwijl de tweede dag voor mensen in de omgeving de mogelijkheid bood om kennis te maken met Blom Opmeer. Van de open dag maakte Johan Blom gelijk handig gebruik om zijn nieuwste, recent ontwikkelde product te presenteren: de Steigermover. ‘Veel schilders, elektriciens en bijvoorbeeld plafondinstallateurs maken gebruik van een kamersteiger. Officieel horen zij bij het verplaatsen van de steiger, van de steiger af te klimmen, deze van de rem te halen en te verplaatsen naar de volgende plek. Vervolgens moeten zij de steiger weer op de rem zetten en er weer op klimmen. Dit kost veel tijd. In de praktijk zie je dan ook dat velen de kamersteiger niét op de rem zetten en een beetje “heen en weer hupsen”, terwijl zij óp de steiger staan, om deze te verplaatsen. Dit is geen veilige oplossing én bedrijven kunnen er nog een fikse boete voor krijgen ook! Een van mijn klanten kwam met het verzoek een oplossing te verzinnen voor dit probleem. De Steigermover is het resultaat.